Zon- en UV-wering

Zonwerende folies verminderen de opwarming van uw pand aanzienlijk, zowel bij u thuis als op kantoor. Vloeren en voorwerpen in de kamer waar de zon op staat worden veel minder tot niet meer warm (afh van gekozen type folie).  De folie kan zowel warmte als licht weren en geeft een nieuwe look aan uw gebouw. Met onze sterkste folie kunnen we 90 % hittewering realiseren, met resultaat dat het tot 8 graden minder heet wordt dan ruimtes zonder deze hittewerende folie. Maar ook in de winter is de folie energiebesparend: warmte-uitstralingsverlies via glas wordt sterk beperkt.  Een sterke folie zal de hinderende schittering op uw computerscherm en TV sterk verminderen.

Met energiewerende raamfolie behoud u zeer veel comfort in al uw ruimtes, en folie heeft bovendien geen onderhoud- of energiekosten.   Verbeter uw EPC certificaat!

De grootste vijand van een winkeletalage? De zon. De ultraviolette straling in het zonlicht zorgt ervoor dat producten verkleuren en niet meer verkoopbaar zijn. beLite heeft voor u een simpele en kwalitatieve oplossing: een uiterst transparante UV-werende folie. Deze laat geen UV stralen door, terwijl u alle licht en volledige inkijk in uw etalage behoudt.

Ons klimaat kent jaarlijks nieuwe warmterecords, dus denk aan uw comfort en uw besparing op energiekosten, en laat raamfolies installeren!