Voertuigenreclame

Hoe zorgt u ervoor dat uw bedrijfsvoertuigen de uitstraling van uw bedrijf meekrijgen? Dit kan door voertuigenbelettering. Bovendien is op deze vorm van reclame geen belasting te betalen.

Welke uitvoering u ook kiest, wij kunnen het snel en vakkundig voor u realiseren waardoor uw voertuig weer snel inzetbaar is! Uiteraard zorgen wij ook voor het ontwerp, zodat dit naadloos aansluit bij uw huisstijl en mét de juiste boodschap naar uw klanten toe!

Uw auto, bestelwagen, trekker, oplegger, bakwagen, graafmachines, containers…. Zijn veel op de weg te zien en dat maakt een juiste belettering een uitermate geschikt reclamemiddel.

Onze ontwerpafdeling maakt graag een ontwerp wat aansluit bij de uitstraling van uw bedrijf. Opvallend en praktisch uitvoerbaar. Van een logo met tekst op je trekker, tot een full colorprint op uw complete combinatie, alles is mogelijk.

Wanneer alles geprint en gesneden klaar ligt, zal het aanbrengen zo weinig mogelijk tijd in beslag nemen. U kunt dan weer snel de baan op.