Display en textielframe

Ook rolbanners/roll ups en andere bannerdisplays zijn handige hulpmiddelen om uw bedrijfsboodschap extra kracht bij te zetten. De roll up laat zich zeer compact transporteren en is binnen de minuut uitgepakt én opgesteld. Wilt u uw boodschap letterlijk in de schijnwerpers zetten? Vraag naar de display met LED verlichting.

Er zijn vele soorten in de profielen voor aluminium textielframes.  Onverlichte uitvoering kan vanaf 2 cm dikte.  Verlichte uitvoeringen zijn standaard 8 cm dik maar kunnen ook 5 cm dik zijn. U heeft geluidsisolatiepanelen aan de muur? Dan kunnen we er een mooie uitvoering overheen plaatsen zodat deze niet meer zichtbaar zijn.

Er zijn vele mogelijkheden in textielframes.  Onverlichte uitvoering kan vanaf 1,6 cm dikte.  Verlichte uitvoeringen zijn standaard 8 cm dik.  Enkelzijdig, dubbelzijdig, aan de muur of vrijstaand.

Is er misschien teveel geluidsoverlast in uw ruimte, dan plaatsen we geluidsisolatiepanelen ingebouwd in dit frame.

Wilt u uw boodschap letterlijk in de schijnwerpers zetten? Ook rolbanners/roll ups en andere bannerdisplays zijn handige hulpmiddelen om uw bedrijfsboodschap extra kracht te geven. De roll up laat zich zeer compact transporteren en is binnen de minuut uitgepakt én opgesteld.